CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, April 25, 2010

Give-Away Contest


For No Reason, owhh ya in fact untuk meghargai jasa pengunjung + customers :)   I'm offering my FabuLOVE Giveaway to 3 first lucky winner who leave message in my kotak komen dalam entry ini. :)
Pemenang akan menerima voucher yang boleh digunakan di


dan




Pemenang Pertama: Voucher RM 40
Pemenang Kedua: Voucher RM 30
Pemenang kEtiga: Voucher RM 20

8 comments:

Anonymous said...

yehh yehhh nak menang adiah nak adiah..

from duchess88494

Leena said...

Dear Mama, this is my comment:

I love shopping at beg canteq
because the item are affordable,
in very good quality,mama always gives good customer service and most of all the item are very canteq...:) TQ

Anonymous said...

salam... -intan

ps : bagi salam je boleh kan? :)

SitiSarah said...

Nak jugak nak jugak

Anonymous said...

Salam,
Setiap hari saya mesti ke "BegCanteq".
Beg yang sememangnya canteq-canteq, kain cotton corak yang menarik
dan hari ini ada jam kanak-kanak ...ohhh canteqnyaaa...
Bilalahhh dapat ku beli semua ini dari "BegCanteq"...

Anonymous said...

salam...
isay, dah lambatla ni...?
your new blog fan: ereen
drhaireen@yahoo.co.uk

Ms Sue said...

kamu memang cantik, tertarik kamu memang da bomb!!

suker..suker...
nak gak menang..

Anonymous said...

BEGCANTEQ..secantik blognya dgn harga brg yg berpatutan dan kualiti yg amat memuaskan...SYABAS MAMA!! :)

Ikhlas dari,
SYAZAMIE